https://www.traditionrolex.com/17

Stále se držíme na vrcholu tabulky | TJ Nová Ves

https://www.traditionrolex.com/17

Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Stále se držíme na vrcholu tabulky

Autor: | Datum: 23.10.2017 - 00:00 | Zhlédnuto: 2444x

Po odehraném 11.kole se držíme na vrcholu tabulky


Fotbalisté Nové Vsi zavítali v rámci 11.kola na hřiště Boršova nad Vltavou. Hostující trenér Pekárek udělal změnu na brankářském postu, když nechal na lavičce jedničku Bartizala a do brány postavil Matěje Peštu, který v Boršově bydlí a i proto dostal tuto šanci.

Samotné utkání začalo v rychlém tempu a hned po třech minutách se měnilo skóre. Hosté rychle rozehráli na krátko rohový kop, Procházka našel krásně na zadní tyči Gramana, který ještě vrátilbalón hlavou před bránu, kde číhal nikým nehlídaný Janeček a pohodlně uklidil balón do brány 0:1. Jenže v 10.minutě už bylo vyrovnáno. Gruber nadýchaným centrem našel hlavu Řežába a ten vyrovnal 1:1. Poté se hra uklidnila, kombinovalo se spíše ve středu pole a ani jedno z mužstev se do šancí nedostávalo. Jenže tři minuty do polačasu se opět měnilo skóre. Domácí faulovali za polovinou, k míči se Postavil Procházka a lahůdkovým centrem krásně našel hlavu Gramana a ten už si věděl rady 1:2. Poté poločas skončil.

Druhé dějstvízačalo mírným tlakem domácích, ale hosté v pohodě bránili, takže šance končili buď na jejich obraně nebo v Peštovo rukavicích. Až přišla 51. minuta , kdy se na obranné polovině zhostil míče Procházka a průnikovou přihrávkou našel Nováka, který se řítil do vápna, kde ještě zasekl jednoho z obránců a nedal domácímu brankáři žádnou šanci 1:3. Pak přišli na řadu také domácí. V 70.minutě poslali balón do hostujícího vápna, kde Vávra v oboustranném souboji postrčil jednoho z útočníků a k udivení všech rozhodčí Ryneš ukázal na penaltu. K té se postavil extraligový Gruber a v pohodě proměnil 2:3. Poté už se domácí k žádné šanci nedostali a byli to hosté, kteří vyráželi k nebezpečným protiútokům, ale žádný proměnit nedokázali. Až přišla 83. minuta, hosté zahrávali rohový kop, k míči se postavil opět Procházka a milimetrovým centrem našel na přední tyči hlavu kapitána Boháče, a ten v klidu uklidil balón za hlavu brankáře Vosejpky. Byla to třetí asistence Procházky v utkání. Poté se zápas už jen dohrával. Hosté vyhráli zcela zaslouženě, ale nutno podotknout, že domácí byli nepříjemným protivníkem.

Děkujeme fanouškoů za podporu a těšíme se na vás, ale tentokrát vyjímečně v neděli na domácí půdě. Výkop ve 14.30hod.


Stále se držíme na vrcholu tabulky