https://www.traditionrolex.com/17

Zničili jsme Olešnici a přezimujeme na čele tabulky | TJ Nová Ves

https://www.traditionrolex.com/17

Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Zničili jsme Olešnici a přezimujeme na čele tabulky

Autor: | Datum: 14.11.2017 - 15:52 | Zhlédnuto: 2665x

Po podzimní části sezóny zůstáváme favoritem soutěže


V sobotním brzkém odpoledni jsme dorazili jako lídr tabulky na půdu TJ Sokol Olešnice. Domácí hráči, namlsaní výhrou z minulého utkání, chtěli potrápit i náš tým. Hostující hráči ovšem potvrdili svoji kvalitu a podzimní formu pohodovým čtyřgólovým vítězstvím.

Zbyněk Holý začal svoje představení.

Zápas na velmi těžkém terénu začal vzájemným oťukáváním. Více na míči byli hostující hráči, kteří mají ve svém kádru rychlé a technické typy. První šance přesto přišla pro domácí Olešnici, ale Burda minul. I při druhém pokusu se mihnul ve vápně Burda, jeho pokus, ale zablokoval Pech a gólman Bartizal, tak byl bez práce. Hostující tým kontroloval rychlými brejky. Z jednoho takového následoval rohový kop, který dokázali domácí hráči odvrátit pouze k Srbenému. Jeho centr ve vápně našel Janečka. Ten sklepl balón úplně volnému Holému, který podél gólmana Janečka otevřel skóre 0:1. Psala se osmnáctá minuta. Další průběh a tempo hry diktovali hlavně hráči hostujícího celku., kteří pozorně bránili, nepustili Olešnici do vážnější šance a sami si jich několik vypracovali. Ve 37.minutě zahrávali domácí rohový kop. Hosté odvrátili balón a dostali se do rychlého protiútoku a byl to opět Holý, který propálil Janečka a dal na 0:2. Ve 42.minutě se do akce pustili, míč ale na vápně Nové Vsi ztratili a následoval další protiútok. Tváří v tvář domácímu brankáři Janečkovi se postavil hostující útočník Janeček. Nadvakrát ho brankář vychytal, ale míč se odrazil k Brožkovi, bývalému hráči olešnického Sokolu, a ten upravil na poločasových 0:3.

Pohodové vítězství a hattrick pro Holého

Do druhého poločasu vstoupili olešničtí s tím, že už nemají co ztratit a pokusí se dostat do zápasu. V 56.minutě promáchl Vávra nakopnutá balón Lenka, Husa se ze strany dostal ke střele, jeho pokus ale Bartizal vyrazil roh. To bylo na dlouhou dobu jediné , čím Olešnice zahrozila. Nová Ves ji nepouštěla do šancí a hrála přesně to, co potřebovala. Navíc v 71.minutě se radovala ze čtvrtého gólu. Holý se zpoza vápna trefil krásně do šibenice a korunoval tak svůj výkon hattrickem 0:4. Zápas už se víceméně dohrával a Nová Ves si tak odvezla všechny tři body. Jelikož Klikov doma prohrál, tak je o pět bodů na prvním místě. To Olešnice se nachází na opačném konci tabulky, kdy přezimuje na předposledním místě a v jarní části sez=ony bude muset zabrat.

 


Zničili jsme Olešnici a přezimujeme na čele tabulky