Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Poslední domácí utkání jsme zvládli

Autor: | Datum: 12.11.2018 - 00:00 | Zhlédnuto: 2029x

V posledním kole podzimní části hostila Nová Ves tým z Vimperka. Diváky čekal zajímavý zápas. Domácí chtěli potvrdit výhru v Lažišti a upevnit si 1. místo. Hosty konec soutěže zastihl ve výborné formě, když v pěti posledních zápasech naplno bodovali.


Duel začali aktivně domácí, hosté vyčkávali, hráli ze zabezpečené obrany, ale vypracovali si první šanci, když z přímého kopu Šíp v 19.min. obstřelil zeď a Bartizal musel předvést svoje kvality.Běžela 21.min. a gól Boháče, který hlavou změnil směr střely Holého 1:0.Další šanci měli domácí hned za 2 min. Pech krásnou diagonálou vysunul Procházku, ten přihrávkou hledal před brankou Jiránka ,jemuž k miči chyběli centimetry.Ve 37.min se ve vápně krásně uvolnil Šíp a ani podruhé na Bartizala nevyzrál. Jenže přišla 38.min, trestný kop hostů ,který ještě Janeček odvrátil, míče se ale zmocnil agilní Šíp a jeho centr z brankové čáry proměnil v gól Psutka 1:1. První poločas zakončil Jiránek střelou, kterou konečky prstů vytěsnil na roh brankář Winter.

2. poločas nabídl stejný obraz hry jako ten první. Hosté se nikam nehrnuli, bránili na vlastní polovině, ale domácí se prosadili už ve 49.min, kdy výborně hrající Novák přešel přes tři hráče, našel Procházku, pro něhož nebyl problém skórovat 2:1. Po obdrženém gólu Vimperk změnil styl ,vysunul hru a už v 61.min vyrovnal po rohovém kopu, když se hlavou trefil Chvostka 2:2. Od té chvíle se obě mužstva snažila strhnout zápas na svojí stranu. Nakonec byli šťastnější domácí.V 80.min. Janeček ve velkém vápně patičkou uvolnil Neumanna a jeho střelu si do vlastní sítě srazil střídající Sýs .V závěru mohl skóre navýšit Holý a Neumann, ale svoje tutovky neproměnili. A tak zajímavý zápas skončil výhrou N.Vsi 3:2 .

Asistent trenéra N.Vsi R.Tunka:

Těší mě, že i dnešní zápas jsme doma zvládli,ale nebylo to jednoduché. Hosté na své polovině skvěle dostupovali hráče a naši obránci těžko hledali volné spoluhráče. A když už jsme se gólově prosadili, hosté prakticky okamžitě vyrovnali. Utkání tak rozhodl vlastní gól.Co se týká naší premiéry v 1.A třídě, dopadla nad očekávání. Tolik bodů nikdo nečekal, ale na druhou stranu žádný soupeř nás vyloženě nepřehrál. Mně osobně se nejvíce líbily Lhenice, které nás doma pořádně prohnaly.

Poslední domácí utkání jsme zvládli