Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Nová Ves zůstává neporažena.

Autor: | Datum: 4.2.2017 - 18:10 | Zhlédnuto: 2467x

TJ Nová Ves - TJ Spartak Trhové Sviny

Výsledek: 3:1 (1:1)

Sestava domácí: Bartizal - Holzer, Boháč (K), Janeček, Pech - Neumman (76. Holý), Češka, Graman, Novák - Procházka, Brožka (61. Šejba).

Sestava hosté: Vrábek M. - Švepeš (59. Horelica), Ebenhöh (69. Šafránek Zdeněk), Valut, Brůha, Kolář (K), Kodras (61. Valter), Štrachal, Chromčák (81. Šáfranek Jiří), Petr, Kurali.

Sobota 24.9. 2016 10:00 hod. Kde kdo by jsi myslel, že ve vesnici panuje klid, ale opak byl pravdou. Natěšení diváci se již scházeli, aby viděli šlágr kola, derby a zápas o první místo. To vše tento zápas nabízel. Na hřiště do Nové Vsi dorazilo nakonec neuvěřitelných 200 diváků. Tímto děkujeme, že jste dorazili podpořit naše borce, kteří to dnes potřebovali. 

Začátek zápasu byl svižný. Během prvních pěti minut bylo k vidění několik ostřejších soubojů ve středu hřiště, které rozhodčí pouštěl. Hosté se mezitím snažili posílat kolmice za obranu, které však bez menších obtíží sbíral gólman Bartizal. První střelu zápasu jsme si připsali do statistik my, když v 6. minutě Procházka našel rozběhnutého Neummana, jenž si míč přiťukl a z hranice vápna vypálil pouze do dobře stojícího Vrábka. Zápas pokračoval dál, tak jak začal, jen s tím, že hosté byli častěji na míči a my pouze odevzdávali balóny dlouhými nákopy. Do náznaku šance jsme se dostali ve 27. minutě, když se Brožka, i když byl faulován, prosmíkl po lajně, nahrál Procházkovi, který poslal centr podél branky, kde však scházel zaspavší Neumann, který stál o pár metrů jinde než by měl. Ve 30. minutě se dostali do šance hosté, když z úhlu střílel Kurali. Bartizal byl připraven a jeho pokus zlikvidoval. Ve 32. minutě už šli hosté do vedení. Měli jsme možnost rozehrávat přímý volný kop, Procházka s Boháčem byli domluveni na signálu, který ovšem zastavila hostující zeď, míč se dostal až na lajnu ke Kolářovi. Ten předvedl sprint přes půl hřiště, na který naše rozhozená obrana špatně zareagovala, a tak se Kolář dostal až před Bartizala, zakončil, nastřelil zadní tyč, od níž se míč odrazil ke Kuralimu, který do poloodkryté brány otevřel skóre 0:1. Ve 36. minutě se zleva prodral Kolář na střed, ale jeho střela ze střední vzdálenosti mířila nad. Ve 41. minutě vhazoval Novák aut u šestnácky hostů. Dlouhý aut prodloužil Janeček na Pecha, který z otočky propálil Vrábka 1:1. Poslední šanci první půle měl náš Boháč, když se dostal po rohu Procházky na přední tyč. V záklonu, ale nezakončil přesně. 

Druhý poločas začal po střele na každé straně. Procházka prozkoušel z přímého kopu Vrábka, který míč v klidu chytil a hned poslal dlouhý výkop na Kuraliho, míč se k němu nakonec dostal, udělal pohyb na střed a vystřelil z dálky přímo do Bartizala, který neměl problém míč chytit. V 51. minutě nahrál Novák k levé lajně Procházkovi, který odcentroval na Brožku. Ten si mezi třemi obránci míč našel, vyskočil a hlavičkou do šibenice nedal natahujícímu se Vrabkovi šanci 2:1. Hosté po chvíli měli slibnou standardku, ale Kolář o dva metry přestřelil. Od tohoto okamžiku se snažili útočit více hosté, ale přes dobře bránící blok se těžko dostávali a když se jim povedlo dostat míč do vápna, naše obrana a gólman Bartizal neměli problém odvrátit nebezpečí. Hostující trenér se snažil hru Svinů oživit, tak několikrát prostřídal a navíc stáhnul hru na tři obránce. Žádný velký význam to ale nepřineslo. Naopak v posledních deseti minutách jsme ještě několikrát ohrozili branku soupeře. V 84. minutě se do brejku dostal Novák, hnán povzbuzováním z laviček dosprintoval až k rohu vápna a odcentroval na Holého, který na zadní tyči nejprve promáchl, míč se mu odrazil od stojné nohy tak příhodně, že přiťukl Procházkovi, který vystřelil do připraveného Vrábka. V 88. minutě Procházka po autu prostrčil míč na Šejbu, ten se prodral do vápna a z úhlu vystřelil. Vrábek míč stihl vyrazit pouze na roh. V 91 minutě se do brejku dostal Procházka, před vápnem zasekl, zbavil se tím dotírajícího obránce a míč poslal do protibohybu Vrábka 3:1. Po tomto gólu vypukla euforie a nadšení fanoušci již začali oslavovat výhru známým pokřikem ,,Tak jsme první no a co". 

Děkujeme všem, kteří dorazili a vytvořili nádhernou atmosféru. Těšíme se na vás za týden u dalšího derby v Ledenicích.

 Zápis utkání: https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/f3ebece3-6234-4322-96f5-feb493e009e7


Nová Ves zůstává neporažena.