Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Nová Ves - Suchdol. Poprvé v I.B.

Autor: Jiří Hošna ml. | Datum: 3.2.2017 - 13:54 | Zhlédnuto: 2542x

Sestava: Bartizal - Pech, Boháč, Janovský, Kohout J. (Holzer) -  Neumman ml., Graman, Holý, Novák - Procházka, Brožka (Šejba).

Před zahájením zápasu proběhla minuta ticha za nedávno zesnulého Jiřího Vazače nejstaršího. ČEST JEHO PAMÁTCE.

Historicky první zápas v krajské soutěži I.B skup. A se odehrál ve svižném tempu se šancemi na obou stranách. Zatímco šance hostí výborně likvidoval brankář Martin Bartizal, tak naše největší šance skončily na brankové konstrukci. 

První vážnou šancí byla hlavička Boháče při standartní situaci, když předskočil gólmana hostů. Bohužel jeho hlavička skončila na břevně. Naši borci byli poté častěji na balonu, ale ztráceli míče nepřesnými přihrávkami. Když už se dostali do okolí vápna, tak však nevycházela finální přihrávka nebo samotné zakončení. Začali hrozit také hosté. Brankář Bartizal vyrazil střelu z rohu malého vápna na roh. Janovský zase zblokoval střelu z větší vzdálenosti hrudí. Ke konci poločasu přišel centr z levé strany od Holého, ten přeletěl brankáře hostů a dopadl na nataženou nohu Neummana ml., který v krkolomné pozici branku přestřelil.

První poločas jsme byli lepší ale nedokázali jsme vytěžit více než Boháčovo břevno a přestřelenou prázdnou bránu.

Druhý poločas přinesl více důrazu z naší strany a také další šanci. Graman se ocitl sám před brankářem, trefil zadní tyč, od které se míč odrazil do nohy obránce následně zpět do tyče a ven. Dále měli výraznější šance hosté. Tou největší byla střela do šibenice, kterou výborně chytající Martin Bartizal vytáhl. Do konce zápasu hosté zahrozili dvěma těsnými střelami. Od nás se do šance dostal ještě Novák, ale gólman byl moc blízko na to aby ho dokázal překonat. 

Po konci zápasu se naši borci dočkali i potlesku. Děkujeme fanouškům a doufáme, že na domácí zápasy budete chodit v takto hojném počtu nadále. A nezapomeňte na první výjezd letošní sézony do Vyššího Brodu, budeme vás tam potřebovat.


Zápis o utkání naleznete zde:https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/e0280f73-421c-4042-982b-b338b6cc2811


Nová Ves - Suchdol. Poprvé v I.B.