https://www.traditionrolex.com/17

Nová Ves si připsala bod s Prachaticemi | TJ Nová Ves

https://www.traditionrolex.com/17

Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Nová Ves si připsala bod s Prachaticemi

Autor: | Datum: 26.9.2020 - 00:00 | Zhlédnuto: 1581x

V prvním utkání jsme remizovali


22.8.2020 – 1. kolo I.A třída skupina A

Branky : 43‘ Matyáš Babka (Prachatice) – penalta, 86‘ Zbyněk Holý (Nová Ves)

80 diváků

Na úvod nového ročníku I.A třídy a po dlouhé době bez mistrovského zápasu přijeli k ostrému zápasu fotbalisté Tatranu Prachatice. A hned to byl zápas se vším všudy.

Po zahřívacím úvodu se do první velké šance dostali po chybě domácí obrany hosté v 15 minutě střelou Babky, kterou ale bravurně zneškodnil Bartizal. Od této chvíle byli hosté o něco lepším týmem. První velkou šancí domácích byl ve 24 minutě střílený centr Nováka, který zlikvidoval gólman Forejtar. V této fázi hry hosty několikrát zastavil ofsajd, domácí zase nepřesnost v rozehrávce. Hosté se ve 36 minutě dostali do velké šance, kterou zakončil prachatický Lukeš střelou do sítě, ale gól nebyl uznán pro předchozí ofsajd. Domácí odpověděli střelou Neumanna a poté Pecha, obě ale prachatický gólman chytil. Ve 43 minutě se dostal po levé straně do úniku prachatický Sova kterého nedokázal zastavit Janeček a následně jej Žoček trochu zbytečně fauloval ve vápně. Pokutový kop následně proměnil Babka. 0:1 

Do druhého poločasu vstoupili domácí více nabuzení po touze srovnat skóre a také se zlepšenou přihrávkou. Hned ve 49 minutě se domácí dožadovali penalty, když po centru Boháče v souboji spadl Novák, kterou ale rozhodčí Cigáň neodpískal. Od této chvíle se i více přiostřili souboje, což odneslo nakonec zraněním hodně hráčů na obou stranách. V 54 minutě prověřil kvality Bartizala střelou prachatický Lukeš, opět ale neuspěl. V 56 minutě z pravé strany centroval Boháč, míč ale k překvapení všech skončil na zadní tyči. V následující minutě se srazili za velkým vápnem domácí Bartizal s Gramanem, rozhodčí nechal hru pokračovat a prachatický Babka netrefil opuštěnou bránu. Graman musel následně střídat. Další střet odnesli v 61 minutě domácí Janeček a hostující Babka. V 65 minutě se dostal k nepříjemné střele domácí Neumann, ale rozvlnil pouze boční síť. V 68 minutě opět včasným vyběhnutím před Babkou zabránil skórování domácí gólman Bartizal. V 69 minutě se pro změnu těžko zvedal ze země po faulu prachatický Sova. V 79 minutě musel být po faulu odnesen na nosítkách domácí Havel. Posledních 10 minut domácí vrhli vše do útoku za snahou získat ze zápasu alespoň bod. V 82 minutě po rohu Janeček hlavou těsně minul bránu. Tohle byla velká šance domácích. Po rozehrání a centru z pravé strany od Beneše do malého vápna se v 87 minutě prosadil hlavou Holý, když předskočil gólmana Forejtaraa dal pro domácí důležitý gól na 1:1.

Zápas skončil spravedlivou remízou, když hosté byli o něco lepší, domácí ale zase vyhráli svou bojovností. Muži zápasu byli podle mě domácí brankář Bartizal a hostující útočník Babka.

Petr Lexa

 


Nová Ves si připsala bod s Prachaticemi