Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Frymburk odjíždí s prázdnou

Autor: | Datum: 3.2.2017 - 14:57 | Zhlédnuto: 2781x
TJ Nová Ves - FC Šumava Frymburk 

Výsledek: 4:1 (1:0).

Sestava: Bartizal - Pech, Janeček, Boháč (K), Holzer - Novák, Janovský (33. Šejba), Češka (40. Vávra), Graman - Brožka (75.Kohout), Procházka.

Střelci: Procházka 2, Janeček, Šejba - Matúš.

Naši borci nastoupili poprvé doma v nových dresech, na kterých se objevili loga nových sponzorů, stejně tak jako na nových bannerech za brankou. Tímto jim děkujeme.

Na šlágr kola se přišla podívat slušná návštěva. Přes sto diváků sledovalo zápas bohatý na góly. Oba týmy se ze začátku spíše oťukávaly. První šanci měli na kopačkách hosté po nepřesné nahrávce od Boháče šel hostující útočník sám na brankáře Bartizala, který předvedl perfektní zákrok a dorážku nedovolil Holzer. Hra se opět odehrávala spíše ve středu hřiště, ale více zlobili hosté. Brankář Bartizal si musel poradit s několika nebezpečnými rohy.

Po jednom z faulů na útočné polovině se Janovský zranil a po chvíli dostal ránu do kolene Češka. Oba na hřišti ještě vydrželi pár minut a během nich se nám podařilo vstřelit gól. Brankář Bartizal zachytil míč při rohu a hned vysunul na lajně stojícího Nováka, který přesprintoval jednoho z hráčů hostí, posunul míč kolmicí za obranu na Procházku, který si obhodil gólmana a ve 31. minutě načal střelecký účet Nové Vsi. Do poločasu vystřídali oba středoví záložníci. Místo nich se do středu zálohy postavili mladíci Šejba s Gramanem. Do konce poločasu se našim borcům povedlo udržet vzadu čisté konto a do kabin odcházeli za příznivějšího stavu.

Do druhého poločasu vstoupili naši hráči s defenzivními úmysly, na které museli po pěti minutách zapomenout, když prošel pas na 25 metrů za naši obranu. První střelu Bartizal vyrazil, ale pouze zpátky na kopačku Matúše, který ho na podruhé překonal. Další šanci jsme měli my, po dobré kombinaci přihrával Procházka na, před prázdnou bránou, osamoceného Brožku, který podle pomezního sudího vstřelil gól z ofsajdu. Od této chvíle se dařilo našim hráčům získávat odražené balóny a napadat rozehrávku soupeře. Výbornou práci odvedl Brožka, který vystihl přihrávku stopera na středního záložníka, přihrál Prochymu, ten si míč píchl okolo beka a z úhlu zavěsil pod víko. Hra plynula dál a hosté ne a ne se pořádně dostat do gólové šance. Nám se navíc podařilo vstřelit další gól, když si míč ve vápně našel při přímém kopu Janeček a rybičkou zakončil 3:1. To už byl na hřišti Jakub Kohout. V 80. minutě předvedl svůj klasický blikanec za žlutou kartu, když dojel hostujícího obránce. Tento zákrok účel splnil. Hosté se soustředili spíše na oplácení než na hru. Vyvrcholilo to nepřímým kopem, který rozehrál Šejba s Procházkou, ten nacentroval na Pecha, jenž vrátil míč před branku, kde se zjevil Šejba a uzavřel střelecký účet dnešního zápasu.

Děkujeme fanouškům, že dorazili v tak hojném počtu a těšíme se na vás při příštím zápase v Dřítni.

Zápis utkání: https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/41427ec4-af4e-4bdf-aa67-2dcd8a55a11a

Frymburk odjíždí s prázdnou