https://www.traditionrolex.com/17

Ani ve 3.kole jsme neztratili ani bod | TJ Nová Ves

https://www.traditionrolex.com/17

Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Ani ve 3.kole jsme neztratili ani bod

Autor: | Datum: 5.9.2018 - 00:00 | Zhlédnuto: 2155x

Fotbalisté Nové Vsi se v rámci třetího kola 1.A třídy představili na hřišti Plané u Českých Budějovic.


Domácí disponují velkou řadou zkušených hráčů. V jejich kádru se třeba nachází bratři Pintérové, Tomáš Řehoř, Jiří Carda a k tomuto utkání mohli dokonce využít služby exkapitána Dynama Romana Lengyela.

Samotné utkání začalo pro domácí výborně. Již ve 4. minutě rozehrál Tomáš Pintér rohový kop, přesně našel hlavu kapitána Kneyse a bylo to 1-0. Hosté byli samozřejmě z tohoto rychlého úderu zaskočení a chvíli jim trvalo než se oklepali. Postupem času začali hru vyrovnávat a vytvářeli si i šance, ale ani Jiránek nebo Holý si na domácího brankáře nepřišli. Poté se hra odehrávala spíše uprostřed až přišla 37. minuta. Hosté zahráli dlouhý balón do vápna, domácí brankář ho neudržel, k dorážce se dostal hostující Pech, nasměroval míč do brány, ale na čáře ho rukou zastavil nedovoleně Lengyel, musel předčasně pod sprchy a kopala se penalta!! K té se postavil kapitán Boháč a zkušeně proměnil 1-1. A to ještě do poločasu nebylo všechno. Minutu před pauzou hosté rozjeli parádní akci. Neumann uvolnil Holého, ten ještě akci vyšperkoval na nabíhajícího Procházku a ten se nemýlil 1-2. I proto šli do šaten veselejší hosté.

Druhé dějství už tolik fotbalové krásy nenabídlo, domácí v deseti se snažili, ale hostující obrana v čele s brankářem Bartizalem byla pevná. Hra byla neurovaná a šancí na obou stranách bylo po skromnu. Domácí se snažili využívat velmi rychlého útočníka Šteyera, ale i tomu dnes nebylo přáno. Tři minuty před koncem zahrávali hosté rohový kop, Janeček hlavou orazítkoval břevno, odražený balón si našel Trejbal a s přehledem ho uklidil do sítě 1-3. Hosté získali velmi důležité tři body a ještě nepoznali hořkost porážky.

Musím před naším mužstvem smeknout, není nás mnoho, ale všichni bojují až do poslední minuty! Vážím si toho, že jsme schopní i za nepříznivého stavu zápas otočit. Chtěl bych vyzdvihnout brankáře Bartizala a kapitána Boháče, protože hráli bezchybně a své mužstvo několikrát podrželi okomentoval hru Radek Procházka

Ani ve 3.kole jsme neztratili ani bod