https://www.traditionrolex.com/17

Po 3. domácím utkání v řadě vedeme tabulku | TJ Nová Ves

https://www.traditionrolex.com/17

Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Po 3. domácím utkání v řadě vedeme tabulku

Autor: | Datum: 1.10.2017 - 00:00 | Zhlédnuto: 2759x

Po utkání s nováčkem soutěže vedeme tabulku


Hráči Nové Vsi se v rámci 8.kola představili potřetí za sebou na domácím hřišti, kdy přivítali mužstvo SK Zlatá Koruna.

Samotný zápas začal vzájemným oťukáváním obou soupeřů, spíše se bojovalo uprostřed hřiště, chyběla od obou týmů finální fáze a tak žádné šance k vidění nebyly až přišla 20.minuta a ojedinělá šance hostů, kdy se po rychlém protiútoku dostal balón na vápno a hostující hráč nastřelil břevno domácí svatyně. Poté domácí tým hosty zatlačili a měli obrovskou šanci, ale domácí Brožka V. trefil pouze tyč, a tak se skóre stále neměnilo. Dočkali se až o 8 minut později když se Vávra zbavil dvou obránců a levou nohou poslal své mužstvo do vedení 1:0. Dvě minuty před poločasem ještě Procházka ve vápně našel volného Neumanna, ale ten brankáře neprostřelil. Pak se poločas spíše jen dohrával a ani domácí netušili, jaké je ještě čekají gólové hody.

Druhé dějství začali domácí úplně jinak než ve čtvrtek s Olešnicí, kdy málem náskok ztratili a možná byli z tohoto zápasu poučeni. Přibili hosty k jejich vápnu a začali se dostávat do šancí. Tu první měl opět Brožka V., ale při střele mu balón odskočil, poté se na brankáře Schwarze řítil Procházka, ale trefil pouze tyč, balón se odrazil k volnému Neumannovi, ale ten ani na podruhé hostujícího brankáře nepřekonal. Nutno podotknout, že brankář Schwarz předvedl dva bravurní zákroky. Potom přišla velmi silná pětiminutovka pro domácí. Nejprve zahrávali rohový kop a kapitán Boháč z otočky propálil vše co mu stálo v cestě 2:0. O minutu později Procházka vybojoval už skoro ztracený balón, našel Neumanna, který ještě vylepšil pozici pro Srbeného a ten skóroval na 3:0. Aby toho nebylo málo o chvilku později Boháč našel krásným míčem Procházku a ten přesně zakončil na vzdálenější tyč 4:0.

Pak také zahrozili hosté, ale jejich pokusy skončily buď mimo nebo na brankáři Bartizalovi. Když už se zdálo, že se nic nestane, tak v 81. minutě vypálil za vápnem Neumann a jeho, ač ne moc prudkou střelu hostující brankář neudržel 5:0. Domácí vyhráli zcela zaslouženě.

Po anglickém týdnu se na Vás těšíme v neděli, kdy zajíždíme na půdu soupeře z Nové Vsi - Brloh.

 


Po 3. domácím utkání v řadě vedeme tabulku